keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Dinon kuulumisia

Niin se aika vaan vierähtää, ja meidän Dino lähentelee jo yhden vuoden ikää! Tällä hetkellä poika on muutaman päivän vajaa 11 kuukautta vanha, mutta edelleen yhtä rauhallinen tapaus. Uhmaikä ei juuri ole merkkejä näyttänyt, mutta hajut kiinnostav
at kyllä selvästi enemmän kuin koskaan ennen - niin ja ne tytöt tietysti myös!
Jalkaa meillä alettiin nostamaan jo yllätävän varhain, pari kuukautta sitten. Ja heti se onnistuikin kuin vanhalta tekijältä, ei kaaduttu eikä edes horjuttu! Kovin ollaan koitettu koirakamuja nähdä, ja uusia harrastuksiakin on tullut aloitettua -taas.

Tammikuun lopulla olin etsijäkoiraluennolla Paraisilla kalakoulun tiloissa (josta oli juttua muun muassa Turun sanomien sivuilla) ja siellä innostuin etsijäkoiratoiminnasta, joka tiivistettynä tarkoittaa sitä, että koulutetut koirakot etsivät kadonneita lemmikkieläimiä hajun perusteella. Nyt olemmekkin pukeneet Dinolle jälkivaljaat niskaan ja aloittaneet ahkeran treenaamisen. Kerran viikossa kokoonnumme raisioon harjoittelemaan porukalla, ja
sitten jokainen treenailee omalla vapaa-ajallaan.

Joulun jälkeen loppui Arkitottelevaisuuden B-kurssi, joten Dino on nyt käynyt kaikki arkitottelevaisuuskurssit (A,B ja jatko) jotka koirakoulu.net tarjoaa. Ja kovin ollaan tykätty, suosittelen lämpimästi muillekkin! Viime viikolla aloitimme samassa koirakoulussa Tanssi-, aktivointi ja lihashuoltokurssin, ja ekalla kerralla ainakin oli tooodella hauskaa, niin minulla kuin Dinollakin ja hiki tuli!! Ensi perjantain treenejä odotellessa... Lisätietoa kyseistä kurssista löydät klikkaamalla tästä.

'


Dinon kanssa ollaan myös omatoimisesta "Jennan tokokoulun" toimesta treenailtu perustottelevaisuus liikkeitä, ja hyvin on sujunut! Paremmin kuin olisin osannut odottaa, hyvä Dino!! Ja iso kiitos ihanalle Jennalle ja Remulle jotka jaksavat meidän toheloiden kanssa treenata :-) !!
Sofia, Dino, Jenna ja Remu

Nyt kun kovat pakkaset ovat vihdoin hellittäneet, niin ollaan taas alettu kunnolla liikkumaan. Mittarin näyttäessä -25 astetta jäi lenkit ja metsävaellukset melko vähäisiksi...
Nyt olemme myös käyneet porukalla hiihtämässä, ja Dino on saanut kunnon hankijumppaa perässä tarpoessaa!!

Samoin on nyt ollut kiva temmeltää koirakamujen kanssa kun pakkanen ei nipistele tassuja. Ihan selkeästi huomaa miten suuri vaikutus koirakamujen treffaamisella on: kun saa purettua energiaa muiden koirien kanssa niin arki sujuu huomattavasti maltillisemmin ja jaksetaan keskittyä esim. treenaamiseen.
Dino 10 kk & Diva 5kk

Dino 9kk & Sinna 7 vko.

Dino ja Remu

Ja kukapa olisi vuosi sitten uskonut että tänä vuonna minusta tuli Lounais- Suomen Tanskandoggiyhdistyksen johtokunnan jäsen..... näin ne koirat vaan vievät mukanaan uusiin tuuliin :-)

Nauttikaa kevätpäivistä! ja Dinon kanssa saa aina tulla leikkimään jos tahtoo!

-Sofia 9.3.11

1 kommentti:

  1. Todella komea doggipoika sulla :) Keltaiset ne osaa olla komeita.. Ja Diva on Toven sisko, maailma tosiaan on pieni. :) Mukava löytää toinenkin blogi tanskandoggimeiningeistä!

    Rapsut teillekin päin !

    - Jonna

    VastaaPoista