tiistai 16. marraskuuta 2010

Valens kynsitrimmeri


Koska Dinon kynnet kasvavat hurjaa vauhtia täytyy niitä vähän väliä lyhennellä ettei ala koira papukaijaa muistuttamaan.. Kynsienleikkuu onkin onnistunut ongelmitta koko Dinon meillä olon ajan, mutta kun näimme lemmikkiliikkeessä uutuustuotteena Valensin kynsitrimmerin (20 €) oli pakko sortua ja napata yksi sellainen mukaan. Ja pakko myöntää että kyllä siinä on ideaa: ei tule vahingossa koskettua verisuoniin, kynsistä ei jää terävät, eikä kynnet lähde lohkeilemaan. Ja onhan se eläintekin kynsille ihmisten kynsien tavoin parempi vaihtoehto viilata kuin leikata. Monien mielestä varmasti aivan turha härpäke, ja niin varmasti onkin silloin kun koiran kynsien leikkuu kävisi vaikka silmät kiinni ilman yhtäkään veripisaraa, mutta kun oma käsi ei vielä niin vakaa ole niin miksikäs ei käyttäisi tätä "trimmeriä", Dinokaan ei siitä välitä, vaan nukkui tänäänkin koko kynsioperaation ajan.

Ideahan kyseissä laitteessa on se, että koneessa pyörii santapaperin tyylinen rulla joka hio/viilaa kynttä lyhyemmäksi. Laitteessa on tuon hiekkapaperin ympärillä suoja jossa kynnelle tehty koko (Ettei tule vahingossa ihoa hiottua) mutta Dinon kasvaessa tuo kolo tulee melko varmasti dogin kynnelle pieneksi jäämään koska on nyt sopiva, eivätkä kynnet ole läheskään aikuisen mitoissa. Mutta kuten eläinkaupassakin sanottiin, että käyttö onnistuu ongelmitta myös ilman tuota muovisuojaa.

Suosittelen kokeilemista, me ainakin tykättiin! :)

Valens kynsitrimmeri

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva löytää tämä blogi! :) Ja todella hienoksi olet saanut blogspot-sivun väsättyä! Hyviä ja laadukkaita kuvia.

    -Ida-Emilia

    VastaaPoista
  2. Kiitos! paljon ovat vielä kesken :) jos tykkää käy kurkkaamassa meidän kotisivut jotka olen ajankuluksi väsännyt http://tassutjanokat.nettisivu.org/ :)
    -Sofia

    VastaaPoista